.
MobileSmartBook > Håndbøger

Håndbøger

bliver først til rigtige ”håndbøger” når de kommer over på mobiltelefonen. Man kan have sin ”bog” med ude i naturen. Man kan lave opsalg selv om man har snavsede hænder, blot man lægger mobilen i en plasticpose, (gennemsigtig J).

 

Vi har programmet til mobiltelefonen, hvor dine billeder og tekster lægges ind. Så har brugerne altid din ”håndbog” i lommen.

 

Når bøger bliver lagt ud på mobiltelefonen, så får brugeren computerens fordele ved søgning, udvælgelse af siderne med ”and” og ”or” funktioner samt mulighed for at lægge læste sider i en mappe til hurtig genkaldelse.

 

Du udvælger og redigerer billeder og tekster. Husk at mobiltelefonen er et anderledes medie end bøger og Internet. Mobiltelefonen er til hurtige opslag; men den er ikke velegnet til store tekststykker, hvor man skal igennem megen tekst.

 

Vi hjælper dig med det smarte indeks. Vi checker, afhjælper evt. fejltastninger, sammenfører dine data med programmet. Vi lægger filen til salg på vores hjemmeside, hvorfra de kan downloades til brugerens PC. Derfra lader filen sig let overføre til brugernes mobiltelefon.

Forfattere, boghandlere og forlag inviteres til samarbejde om udgivelse af håndbøger på mobiltelefon.

 

Mail på Mailform (se venstra side) eller Ring +45 29607050. Jeg hjælper dig.